x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO: Hillary Clinton aproape a adormit în timpul discursului istoric pe care Barack Obama l-a susţinut în Myanmar

VIDEO: Hillary Clinton aproape a adormit în timpul discursului istoric pe care Barack Obama l-a susţinut în Myanmar

23 Noi 2012   •   14:26
VIDEO: Hillary Clinton aproape a adormit în timpul discursului istoric pe care Barack Obama l-a susţinut în Myanmar

Secretarul de Stat Hillary Clinton aproape a adormit în timpul discursului pe care preşedintele american Barack Obama l-a susţinut luni în Myanmar, informează Daily Mail.

Preşedintele SUA a efectuat o vizită de câteva ore în Myanmar, în cadrul căreia s-a întâlnit cu omologul său, Thein Sein, şi a revăzut-o pe opozanta Aung San Suu Kyi, la două luni după ce a primit-o la Casa Albă. Vizita lui Barack Obama este o vizită istorică, aceasta fiind prima vizită efectuată de un preşedinte american în Myanmar.

În timpul discursului impresionant al lui Obama despre democraţie, Hillary Clinton a stat lângă Aung San Suu Kyi, la Universitatea din Yangon fiind prezente aproximativ 1.500 de persoane. Hillary era însă foarte obosită, iar spre sfârşitul discursului abia îşi mai ţinea ochii deschişi.

Sâmbătă, Barack Obama a plecat de la Washington la bordul Air Force One într-un turneu în Thailanda, Myanmar şi Cambodgia, în cadrul căruia a participat la summit-uri regionale. Hillary Clinton a fost alături de Obama în fiecare etapă a acestui turneu, aparent ultimul turneu pe care îl efectuează împreună, având în vedere că secretarul de Stat a anunţat că nu mai doreşte să rămână la conducerea diplomaţiei americane în al doilea mandat al lui Obama, care începe în mod oficial pe 21 ianuarie, potrivit site-ului Mediafax.

×