x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO INCREDIBIL: Un parașutist își pierde cunoștința imediat după ce sare din avion. VEZI ce s-a întâmplat după

VIDEO INCREDIBIL: Un parașutist își pierde cunoștința imediat după ce sare din avion. VEZI ce s-a întâmplat după

31 Ian 2014   •   14:42
VIDEO INCREDIBIL: Un parașutist își pierde cunoștința imediat după ce sare din avion. VEZI ce s-a întâmplat după

James Lee, în vârstă de 25 de ani, a avut parte de o experiență care se putea sfârși tragic, scrie New York Daily News. Tânărul parașutist s-a lovit la cap în momentul în care a sărit din avion, pierzându-și cunoștința. Norocul lui a fost că doi dintre amicii lui, care și ei au sărit din avion în același timp, au realizat că James s-a lovit și au reușit să-l salveze. Scena a fost filmată de camera video aflată pe casca tânărului Lee.

Scroll pentru video

James a sărit din avion de la peste 3.800 de metri și a fost aproape de o moarte sigură. S-a lovit la cap și și-a pierdut cunoștinț, însă alți doi parașutiști au văzut ce s-a întâmplat și s-au îndreptat către James, pe care l-au apucat de mâini și căruia i-au desfăcut parașuta. Într-un final, tânărul și-a recăpătat cunoștința și a aterizat cu bine.

Incidentul s-a petrecut în iulie 2013, în Marea Britanie. Materialul video a fost postat pe internet și a devenit viral.

×