x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Kremlinul critică un clip de campanie al lui Donald Trump, care "demonizează" Rusia

VIDEO - Kremlinul critică un clip de campanie al lui Donald Trump, care "demonizează" Rusia

17 Mar 2016   •   12:42
VIDEO - Kremlinul critică un clip de campanie al lui Donald Trump, care "demonizează" Rusia

Kremlinul a criticat un clip electoral din Statele Unite, care îl promovează pe favoritul la învestitura republican Donald Trump şi care, potrivit autorităţilor de la Moscova, demonizează imaginea Rusiei, relatează Reuters.

“Am văzut clipul. Nu ştiu sigur dacă (preşedintele – n.r.) Vladimir Putin l-a văzut. Atitudinea noastră este negativă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov.

“Nu este un secret pentru noi că demonizarea Rusiei şi a orice este legat de Rusia este, din păcate, un obiectiv obligatoriu în campania electorală din America. Întotdeauna regretăm sincer acest lucru şi ne-am dori ca procesul electoral (din Statele Unite – n.r.) să se desfăşoare fără astfel de referiri la ţara noastră”, a adăugat el.

Clipul la care se referă Peskov urmăreşte să demonstreze că rivala democrată a lui Trump, Hillary Clinton, nu îi poate face faţă lui Putin şi altor actori politici care se opun Statelor Unite.

Filmuleţul, publicat pe internet, îl arată pe liderul rus punând la pământ cu uşurinţă un adversar în ringul de judo. Apoi sunt montate cadre cu Clinton care pare să latre. Clipul se încheie cu o imagine cu Putin râzând.

Sursa: news.ro

×