x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO Monstrul dintr-un lac din China!

VIDEO Monstrul dintr-un lac din China!

19 Iul 2018   •   09:41
VIDEO Monstrul dintr-un lac din China!

Se lasa admirat de fiecare dta si face valuri mari inotand prin lacul Kanas, din China, spre incantarea turistilor care urmaresc cu sufletul la gura fiecre vibratie a apei. Sa fie vorba despre un Loch Ness local? Imaginile si inregistrarile video postate pe internet de un angajat al rezervatiei nationaturale a lacului Kanas pun imaginatia la incercare!

 

Inspectand, asa cum fara mereu, malurile lacului, Van Sinjian, a reusit sa fotografieze cu telefonul sau mobil patru obiecte misterioase la suprafata apei. 

Van Sinjian este convins ca un montru lacustru se face vinovat de valurile care pot fi observate in imaginile surpinse de el si care au o miscare in contrasens cu cursul apei. 

Sustinand ipoteza angajatului sau, directorul rezervatiei spune, la randul sau, ca in fiecare vara, animale marine de mari dimensiuni ies la suprafata lacului pentru a fi vanate. 

Zvonurile privind existenta unui monstru au aparut in anii 1980, sporind popularitatea acestor locuri, turistii fiind astrasi de dorinta de a vedea un Loch Ness local. 

Monstru

 

×
Subiecte în articol: mostru loch ness China lac china monstru