x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe (VIDEO) OZN observat în apropierea Stației Spațiale Internaționale. Astronauții ar fi evacuat imediat o parte a navei

(VIDEO) OZN observat în apropierea Stației Spațiale Internaționale. Astronauții ar fi evacuat imediat o parte a navei

21 Ian 2015   •   20:23
(VIDEO) OZN observat în apropierea Stației Spațiale Internaționale. Astronauții ar fi evacuat imediat o parte a navei
Sursa foto: (VIDOE) OZN observat în apropierea Stației Spațiale Internaționale. Astronauții ar fi evacuat imediat o parte a navei
Un OZN a fost reperat în apropierea Stației Spațiale Internaționale, mărturie stând și imaginile difuzate de CBS. În urma observării obiectului respectiv, astronauții aflați la bordul navei au evacuat partea statiei mai apropiata de obiect.

Un obiect ciudat a apărut  în spatele Stației Spațiale Internaționale, alimentând credința tot mai populară că stația spațială este de fapt un loc pentru extratereștri să vină să stea de vorbă cu oamenii. Imaginile cu OZN-ul au fost prezentate pe canalul de știri CBS, ceea ce a dus la declanșarea unei dezbateri furioase în social-media, între adepții conspirației.

Nu este clar ce apare pe film. Unii susținut că este vorba despre un OZN care intră în atmosfera Pământului, în timp ce alții au speculat că extratereștrii îi ajută pe astronauți la ceva. NASA a fost de asemenea acuzată de acoperirea existenței extratereștrilor, teoreticienii conspirației susținând că NASA oprește fluxuri video live ori de câte ori o nava spatiala ciudată apare în preajma SSI.

"Iar o să ne spună că e vorba de vreun balon meteorologic care s-a rătăcit în spațiu, sau de alte măgării de genul ăsta. Gunoi spațial, placentă de balenă sau orice alt obiect ridicol care n-are ce căuta în spațiu, atât de aproape de Stația Internațională", comenteaza un internaut supărat.

Însă, evacuarea părții respective a navei chiar s-a executat, NASA anunțând o scăpare de...amoniac.

Citeste si:

Un tânăr cade de pe motocicletă şi aterizează pe UNUL DINTRE CEI MAI VENINOŞI ŞERPI din lume! Ce urmează e IREAL! (VIDEO)

×