x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Pentru ca ii placea ARTA... A MURIT, agresat de colegii de clasa, chiar sub ochii profesorului

Pentru ca ii placea ARTA... A MURIT, agresat de colegii de clasa, chiar sub ochii profesorului

01 Ian 2015   •   16:13
Pentru ca ii placea ARTA... A MURIT, agresat de colegii de clasa, chiar sub ochii profesorului

Un tanar in varsta de 17 ani a murit sufocat dupa ce, inaintea unei ore de curs, colegii sai de clasa l-au legat de colegii sai si apoi l-au bagat cu capul in vasul de toaleta.

O asa-zis gluma a unor elevi de liceu din Rusia s-a transformat intr-o tragedie. Un tanar de 17 ani a revenit la ora de curs dupa ce, in timpul pauzei, colegii sai il legasera si il bagasera cu capul in vasul de toaleta.

Imaginile agoniei sale, in sala de curs au fost suprinse de camera de supraveghere instalata in clasa. Tanarul s-a dezechilibrat si si=a zdrobit esofagul in cadere. La inceput, agresorii sai se amuza si rad copios de faptul ca tanarul se zbate sa-si recapete rasuflarea. Toata drama s-a petrecut chiar sub ochii profesorului, care cand a sesizat ca problemele de respiratie erau chiar serioase, l-a eliberat din chingi si a chemat o ambulanta, dar a fost prea tarziu.

Unul dintre prietenii tanarului a declarat jurnalistilor ca acesta era mereu tinta golanilor din clasa pentru ca era studios si ii placeau arta si teatrul. “Agresorii s-au amuzat teribil de faptul ca l-au bagat cu capul in vasul de toaleta. Le-a placut atat de mult incat au tinut sa-si aduca prada in clasa, chiar daca profesorul venise la ora si se afla la catedra. Profesorul nu a facut nimic, absolut nimic pentru a-l salva”, a declarat prietenul victimei.

Elevii implicati in incident au fost exmatriculati si politia investigheaza conditiile in care s-a produs decesul acestuia.


×