x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO: Poliţiştii americani nu ştiu de joacă. O "elevă agresivă" de şase ani, încătuşată după ce "a opus rezistenţă în mod activ"...

VIDEO: Poliţiştii americani nu ştiu de joacă. O "elevă agresivă" de şase ani, încătuşată după ce "a opus rezistenţă în mod activ"...

de Mediafax    |    18 Apr 2012   •   12:05
VIDEO: Poliţiştii americani nu ştiu de joacă. O "elevă agresivă" de şase ani, încătuşată după ce "a opus rezistenţă în mod activ"...

Politia din statul american Georgia sustine ca a avut un comportament adecvat dupa ce a iesit la iveala ca un agent a incatusat o eleva in varsta de 6 ani, care a avut o criza de furie la gradinita.

Politia a fost chemata la o scoala elementara Creekside, din oraselul Milledgeville dupa ce o fetita de sase ani ar fi agresat directorul scolii si ar fi provocat stricaciuni in institutie.

Cand un ofiter a ajuns la scoala, a observat-o pe Salecia Johnson intinsa pe podea in biroul directorului, strigand si plangand.

Ofiterul a afirmat in raportul sau ca a observat daunele aduse proprietatii scolii si ca a incercat de mai multe ori sa o calmeze pe fata. Aceasta "s-a ferit si a inceput sa opuna rezistenta in mod activ si sa se lupte cu mine", a scris politistul in raport.

"Copilului i-au fost apoi puse catuse pentru siguranta sa, iar ofiterul a adus-o la sectia de politie", a declarat comandantul Dray Swicord.

In pofida comportamentului fetei, familia sa considera ca politia nu ar fi trebuit sa fie implicata.

"Nu cred ca a avut un comportament atat de neadecvat incat sa fie incatusata si dusa la sectia de politie", a declarat pentru WMAZ matusa fetei, Candace Ruff.

Fata i-a fost predata acestei matusi dupa numeroase incercari esuate de a-i contacta pe parintii sai, potrivit raportului politiei. Swicord a precizat ca nici pana in prezent parintii nu au contactat politia, insa acestia au vorbit cu presa.

Indiferent de varsta, "atunci cand o persoana este incatusata, este pentru siguranta sa, nu este o pedeapsa", a subliniat Swicord. Conform raportului politiei, fata a aruncat cu mobila, inclusiv cu un raft mic, care l-a lovit pe director la picior. De asemenea, ea a "muscat manerul usii de la birou si a sarit pe tocatorul de hartie", incercand sa sparga o rama de sticla.

Mama elevei a afirmat ca fiica sa a fost suspendata si nu se poate intoarce la gradinita pana in august. Politia a precizat ca eleva, care nu a fost tinuta intr-o celula, nu va fi pusa sub acuzare, datorita varstei sale, dar va fi monitorizata de agentiile sociale.

×
Subiecte în articol: politie fetita gradinita cătuşe