x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Povestea adolescentei care a pretins timp de trei ani că e băiat pentru a-i fura virginitatea unei fete

VIDEO. Povestea adolescentei care a pretins timp de trei ani că e băiat pentru a-i fura virginitatea unei fete

22 Mar 2013   •   09:30
VIDEO. Povestea adolescentei care a pretins timp de trei ani că e băiat pentru a-i fura virginitatea unei fete
O adolescenta din Marea Britanie s-a îndrăgostit de un băiat pe care l-a cunoscut pe Internet şi au inceput o relaţie care avea să dureze timp de trei ani. Ceea ce nu ştia tânăra de 16 ani era că băiatul de care se îndrăgostise, era de fapt o fată.

Justine McNally, în vârstă de 18 ani, este tânăra care a pretins că este băiat şi care a sedus-o pe fata de 16 ani şi a reuşit chiar să intreţină relaţii sexuale cu ea, promiţându-i că o va cere în căsătorie când ajunge la vârsta majoratului.

În timpul actului intim, Justine folosea un dispozitiv sexual legat de şolduri care semăna cu un organ masculin adevărat.

Minora nu a bănuit nimic, pentru că iubitul ei îi cerea să facă sex numai pe întuneric.

Adevărul a ieşit la iveală abia după trei ani, dupa ce o prietenă de familie a găsit în ghiozdanul lui Justine jucăria erotică.

Potrivit Daily Mail, tânăra şi-a recunoscut fapta şi a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru înşelăciune şi abuzul unei minore.



×