x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO: Povestea unui băiat care a înşelat moartea de trei ori. La câteva zile de la filmare, a murit

VIDEO: Povestea unui băiat care a înşelat moartea de trei ori. La câteva zile de la filmare, a murit

de Liana Iovu    |    28 Dec 2011   •   10:45
VIDEO: Povestea unui băiat care a înşelat moartea de trei ori. La câteva zile de la filmare, a murit

Un adolescent de 18 ani, Ben Breedlove, a inselat moartea de trei ori, insa, anul acesta, in noaptea de Craciun, a decedat in urma unei crize cardiace, scrie Daily Mail.
Tanarul a incetat din viata la cateva zile dupa ce a postat pe 18 decembrie pe Youtube doua filmari in care povesteste cu ajutorul unor cartonase viata sa si momentele in care era sa moara.

Ben Breedlove s-a luptat toata viata cu o boala de inima, care i-ar fi putut provoca moartea cand avea 4 ani, 14 ani sau anul acesta, in urma cu o luna. In filmari, adolescentul povesteste despre aceste experiente la granita dintre viata si moarte, despre lumina care i-a adus linistea si despre momentul cand se afla intr-o camera alba impreuna cu rapperul lui preferat Kid Cudi.

"M-am uitat in oglinda, eram mandru de mine si de viata mea, de tot ce am facut. A fost cel mai frumos sentiment", a scris adolescentul pe un cartonas.

Kid Cudi a postat un mesaj pe blogul sau dupa ce a aflat de moartea tanarului in care spune familiei lui Ben ca a crescut un erou. "Sunt atat de trist. Am vazut videoclipurile pe care Ben le-a postat pentru ca lumea sa le vada. Viziunea sa cu mine m-a impresionat", a marturisit rapperul.

Adolescentul a scris pe un cartonas referitor la lumina pe care a vazut-o in spital ca nu isi putea lua ochii de la ea, ca nu se putea opri din zambit si ca simtea ca nu avea nicio grija, ca si cum nimic din aceasta lume nu conta.

"Nu am avut niciodata voie sa fac sporturile pe care le faceau prietenii mei. Imi pare rau ca am pierdut acea parte din viata mea", a mai scris Ben pe un cartonas. (L.I.)

×
Subiecte în articol: poveste moarte adolescent criza cardiaca