x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Preşedintele Venezuelei mănâncă friptură, în timp ce populaţia ţării moare de foame

VIDEO. Preşedintele Venezuelei mănâncă friptură, în timp ce populaţia ţării moare de foame

18 Sep 2018   •   17:30
VIDEO. Preşedintele Venezuelei mănâncă friptură, în timp ce populaţia ţării moare de foame
Sursa foto: captură video

Un videoclip cu preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, surprins în timp ce mânca friptură la un restaurat din Turcia, a stârnit furie în ţara sa lovită de criză, notează BBC.

Imaginile îl surprind pe Nicolas Maduro alături de soţia sa şi de celebrul bucătar Nusret Gokce, cunoscut drept “Salt Bae”, în timp ce mănâncă o friptură mare la restaurantul Gokce’s Nusr-Et din Istanbul.

Aproximativ două treimi din cetăţenii Venezuelei au pierdut în greutate în ultima perioadă, după ce proviziile de mâncare au scăzut semnificativ, iar carnea roşie, precum cea consumată de preşedinte în Istanbul, este în mod special greu de găsit.

Bucătarul Nusret Gokce a postat trei videoclipuri cu vizita preşedintelui Maduro, pe Instagram, însă au fost şterse ulterior. Cu toate acestea, mulţi utilizatori au salvat videoclipurile.

Bucătarul este surprins în videoclip cum taie carnea în faţa cuplului prezidenţial într-un mod dramatic. Un alt videoclip îl surprinde pe preşedintele Maduro cum fumează un trabuc, luat dintr-o cutie pe care scrie numele lui.

Câteva bucăţi de carne în restarantele bucătarului Gokce costă câteva sute de dolari.

×