x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Prinţesa Charlotte nerăbdătoare să zboare cu avionul

VIDEO. Prinţesa Charlotte nerăbdătoare să zboare cu avionul

19 Iul 2017   •   12:49

Prinţesa Charlotte, fiica de doi ani a Prinţului William, Duce de Cambridge, şi a soţiei acestuia, Catherine, Ducesă de Cambridge, a fost entuziasmată de turul regal al Germaniei, după cum se vede din modul în care o trage pe mama sa de mână pentru a se urca mai repede în avionul privat.

Fetiţa de doi ani nu a avut timp de pierdut în momentul în care Ducesa Catherine s-a oprit să accepte un buchet de flori, fiind mult mai interesată de păşitul în avionul privat. Între timp, Printul George, fratele mai mare al Prinţesei, a părut destul de ruşinos şi şovăitor la această primire oficială organizată de naţiunea europeană.

Când Charlotte a reuşit să îşi convingă mama să urce în avion, aceasta a insistat să urce singură, sub privirile atente ale mamei. Charlotte a reuşit să urce toate scările, împiedicându-se abia la ultima treaptă.

William şi Kate, împreună cu cei doi copii, au pleacat din Polonia, unde au petrecut două zile celebrând istoria naţională, cultura şi legăturile cu Marea Britanie, îndreptându-se spre Berlin.

Sursă: Daily Mail

×