x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Robert De Niro, furibund la adresa lui Donald Trump

VIDEO - Robert De Niro, furibund la adresa lui Donald Trump

10 Oct 2016   •   15:44
VIDEO - Robert De Niro, furibund la adresa lui Donald Trump

Implicat într-o campanie de sprijinire a prezenţei la vot, actorul Robert De Niro a lansat recent un atac la adresa candidatului republican la prezidenţiale Donald Trump, scrie UPI.com.

Videoclipul, produs de Anonymous Content, a fost difuzat în emisiunea de vineri a show-ului The Kelly File cu Megyn Kelly.

Cei de la Anonymous Content au realizat o serie de interviuri neutre cu diferite celebrităţi pentru campania #Votează-ţiViitorul, dar în care nu a fost inclus şi videoclipul cu Robert De Niro din cauza atacului acestuia la adresa lui Trump.
De Niro, care s-a exprimat zgomotos la adresa candidatului republican, a aruncat o serie de insulte la adresa lui Trump, evocând declaraţiile fostului secretar de stat Collin Powell, care spunea că Donald Trump este un "dezastru naţional".

''Este ostentativ de prost'', a spus De Niro despre Trump. ''El vorbeşte despre cum vrea să lovească oamenii în faţă? Ei bine aş vrea să îl  lovesc eu în faţă. Aceasta este persoana pe care o vrem ca preşedinte? Nu cred acest lucru", a spus Robert de Niro.

"Dacă îţi pasă de viitorul tău, atunci votează pentru viitorul tău", spune actorul în încheierea videoclipului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: robert de niro donald trump