x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Secretul uluitor pe care "Regina Balului" l-a ascuns colegilor de liceu. Ce taină ascunde frumoasa tânără

VIDEO. Secretul uluitor pe care "Regina Balului" l-a ascuns colegilor de liceu. Ce taină ascunde frumoasa tânără

28 Feb 2013   •   10:22
VIDEO. Secretul uluitor pe care "Regina Balului" l-a ascuns colegilor de liceu. Ce taină ascunde frumoasa tânără
Tânăra Devon, în vârstă de 19 ani, a vorbit pentru prima dată în public despre viaţa sa, în emisiunea tv, Katie Show, din Statele Unite.

Regina Balului a povestit că, în momentul în care s-a mutat la altă şcoală, colegii nu au ştiut că frumoasa fată, este de fapt un băiat. “Am putut să mă reinventez. Am câştigat titlul de ‘Regina Balului”, a fost cea mai grozava zi din viaţa mea”.

Devon a spus că până acum nu a vorbit deschis despre transsexualitatea lui, dar crede că venit vremea să încurajeze persoanele aflate în aceeaşi situaţie.

A spus că a crescut prizonieră într-un trup de băiat, îmbrăcând haine de femeie, în ciuda împotrivirii tatălui. În ziua în care le-a spus părinţilor că ar vrea să-şi trăiască viaţa ca fată, tatăl ei şi-a exprimat dezaprobarea.

Până la urmă, tatăl a acceptat situaţia, iar la vârsta de de 12 ani Devon a fost dus la medic pentru problema de identitate sexuală, iar apoi a urmat un tratament cu hormoni.

Când a început liceul, nu le-a spus colegilor că este transsexual. A fost fericit că a fost perceput ca fată şi a putut să se comporte ca o fată.

Acum, Devon plănuieşte să-şi facă şi o operaţie de schimbare se sex, pentru a se schimba cu adevărat din băiat în fată.




×