x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO SENZATIONAL. Cum a ales să-şi dea DEMISIA o tânără corporatistă. Vezi filmul care face înconjurul lumii

VIDEO SENZATIONAL. Cum a ales să-şi dea DEMISIA o tânără corporatistă. Vezi filmul care face înconjurul lumii

01 Oct 2013   •   14:13
VIDEO SENZATIONAL. Cum a ales să-şi dea DEMISIA o tânără corporatistă. Vezi filmul care face înconjurul lumii

O tânără din America a ales o metodă inedită pentru a-şi da demisia de la locul de muncă, după ce s-a săturat să renunţe la propria viaţă pentru binele companiei.

Maria Shifrin și-a dat demisia printr-un clip pe care l-a postat pe YouTube și în care apare dansând în biroul companiei la ora 04:30 dimineața, pe muzica lui Kanye West, scrie New York Daily News.

Scroll pentru video

"Timp de aproape doi ani de zile, mi-am sacrificat relațiile, timpul și energia pentru acest job. Însă șefului meu nu-i pasă decât de cantitate și de câte vizualizări are fiecare știre pe care o producem. Așa că m-am hotărât să fac un clip numai al meu", arată tânăra în clipul postat pe YouTube.

"Înțeleg că mi-am asumat un risc, însă n-am dat numele companiei și al șefului din cauza căruia mi-am dat demisia. În plus, ați văzut cum dansez? Cum ar putea lua cineva în serios așa un clip?", a mai spus Maria Shifrin.

Marina Shifrin a spus că se va întoarce în Statele Unite şi îşi va căuta un loc de muncă unde să fie respectată.

×