x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO: Soţia liderului nord-corean a apărut pentru prima oară în public după ce a fost în "detenţie la domiciliu"

VIDEO: Soţia liderului nord-corean a apărut pentru prima oară în public după ce a fost în "detenţie la domiciliu"

31 Oct 2012   •   15:01
VIDEO: Soţia liderului nord-corean a apărut pentru prima oară în public după ce a fost în "detenţie la domiciliu"

Tânăra soţie a liderului nord-corean a avut prima apariţie publică după două luni, după ce s-a aflat în "detenţie la domiciliu" pentru că a avut un comportament prea lipsit de griji, informează Daily Mail.

Ri Sol-ju a fost fotografiată la începutul acestui an zâmbind în timp ce îl însoţea pe soţul ei, liderul nord-corean Kim Jong-un. Apoi, Ri Sol-ju nu a mai fost văzută nicăieri, apărând zvonuri că ar fi însărcinată.

Potrivit experţilor, soţia liderului nord-corean trebuie să fie văzută de mase ca o persoană rece, distantă şi de neatins. În această săptămână, Ri Sol-ju a apărut alături de soţul ei la un meci de fotbal şi la un concert.

Analişti din Coreea de Sud cred că dispariţia subită a soţiei liderului nord-corean din viaţa publică este pentru că a fost pus la îndoială comportamentul acesteia care a atras măsuri disciplinare.

Dacă zvonurile sunt adevărate şi Ri Sol-ju va naşte un băiat, dinastia Kim este asigurată. În cazul în care va naşte o fată, Ri va trebui "să încerce din nou".




×