x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Soția unui deputat a blocat un drum foarte circulat pentru filmarea unui videoclip

VIDEO. Soția unui deputat a blocat un drum foarte circulat pentru filmarea unui videoclip

15 Oct 2018   •   09:58
VIDEO. Soția unui deputat a blocat un drum foarte circulat pentru filmarea unui videoclip
Sursa foto: Instagram

Soția unui deputat rus a blocat una dintre cele mai aglomerate șosele din Moscova, pentru a filma un videoclip, în weekend. Acțiunea acesteia a stârnit furie în mediul online, scrie The Moscow Times

Utilizatorii rețelelor de socializare din Rusia și-au arătat nemulțumirea cu privire la imaginile cu cele trei femei care fac o coregrafie pe Șoseaua de Centură a Moscovei, una dintre cele mai aglomerate din Rusia, după ce au blocat banda din mijloc cu un SUV. Oksana Yakovleva, în vârstă de 29 de ani, cunoscută drept Yaxana, a spus că încă are „emoții” după periculoasa filmare. 
„Cameramanul meu aproape a fost lovit, a fost înfricoșător”, a scris Yakovleva pe pagina sa de Instagram. 
Poliția din Moscova a spus că a fost deschis un proces împotriva tinerei, în urma perturbărilor pe care le-a cauzat în trafic. Centrul de control al traficului din Moscova a declarat că Yakovleva a blocat mai multe ambulanțe din cauza filmărilor. Alte videoclipuri din timpul filmărilor surprind mai mulți șoferi care claxonează dansatoarele. 
Tânăra cântăreață este căsătorită cu deputatul Alexei Yakovlev. „Cred că există locuri mult mai potrivite pentru a filma acest gen de videoclip”, a spus Alexei Yakovlev, pentru Channel 5. 
Cu toate acestea, mai multe videoclipuri postate pe Instagram sugerează că cei doi obișnuiesc să danseze pe marginea șoselelor. 

×