x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO! Un bărbat a condus mireasa la altar şi apoi a deschis focul asupra invitaţilor. Scena groazei a fost FILMATĂ

VIDEO! Un bărbat a condus mireasa la altar şi apoi a deschis focul asupra invitaţilor. Scena groazei a fost FILMATĂ

de Anca Arambaşa    |    01 Feb 2017   •   19:40
VIDEO! Un bărbat a condus mireasa la altar şi apoi a deschis focul asupra invitaţilor. Scena groazei a fost FILMATĂ
Sursa foto: captura video

Clipul video arată momentul terifiant de la o nuntă în care un bărbat conduce mireasa la altar, apoi scoate o armă de foc şi împuşcă trei invitaţi care stăteau pe băncile bisericii catolice. Domnişoarele de onoare, invitaţii şocaţi au fugit şi au început să ţipe în timp ce nu mai puţin de şapte focuri de armă s-au auzit înainte de a începe ceremonia. Apoi, atacatorul, îmbrăcat în blugi şi un tricou polo în dungi, s-a îndreptat  nonşalant către uşile de la intrarea bisericii.

Scena a fost filmată de un invitat, care se presupunea că va înregistra momentul fericit al cuplului de la biserica  Nossa Senhora da Conceição, din Limoeiro de Anadia din Brazilia, de sâmbătă, scrie The Mirror.

Potrivit informaţiilor din Brazilia, trei membri ai aceleiaşi familii au fost împuşcaţi: Cicero Barbosa da Silva, de 62 de ani, fiul său Edmilson Bezerra da Silva de 37 şi soţia lui Edmilson, al cărui nume nu a fost dat publicităţii. Se spune că înainte de a-i împuşca, bărbatul a strigat: „Aţi angajat oameni să-l omoare pe tatăl meu.”

Poliţia a declarat că numele suspectului este Betinho şi este de părere că acesta a vrut să se răzbune pentru moartea unui membru al familiei, iar Edmilson era principalul suspect. Betinho este în continuare căutat de poliţie.

Cele trei victime au fost duse la spital. Bărbaţii au avut nevoie de operaţie şi sunt în stare critică, dar stabilă, în timp ce femeia a avut o rană superficială la mână şi a fost externată.

 

Citeşte şi:

VIDEO - Doi şoferi, amatori de senzaţii tari, s-au plimbat cu maşinile pe lacul Cinciş

 

VIDEO! Un avion s-a prăbușit în fața a mii de oameni de Ziua Națională a Australiei

 

VIDEO! Cum arată noul model Mazda? MX-5 RF este disponibil şi în România

 

VIDEO - Au fugit disperaţi din calea catastrofei! Acoperişul unei săli de sport era să cadă peste copii

 

×
Subiecte în articol: atacator biserica nunta impuscaturi video