x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Un camion de 15 tone a trecut peste el, însă el a trişat moartea. Medicii i-au adunat corpul dezmembrat într-o pătură

VIDEO. Un camion de 15 tone a trecut peste el, însă el a trişat moartea. Medicii i-au adunat corpul dezmembrat într-o pătură

14 Noi 2012   •   10:42
VIDEO. Un camion de 15 tone a trecut peste el, însă el a trişat moartea. Medicii i-au adunat corpul dezmembrat într-o pătură

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a uimit întreaga lume după ce a reuşit să se recupereze după un accident teribil. Acesta a fost atât de grav accidentat, încât medicii sosiţi la faţa locului i-au găsit organele interne împrăştiate pe şosea.

În noaptea de 2 iunie, Lewis Godfrey din Marea Britanie, a fost atacat de câţiva indivizi, în timp ce se întorcea acasă. Aceştia l-au lovit de mai multe ori în cap şi l-au aruncat în stradă, însă nu a reuşit să se dezmeticească la timp şi un camion de 15 tone care venea cu viteză l-a lovit din plin.Pentru că şoferul camionului nu şi-a dat seama că a agăţat pe cineva, Lewis a fost târât preţ de câţiva zeci de metri.

Medicii care au ajuns la locul accidentului l-au declarat mort după ce inima i s-a oprit, însă la scurt timp, aceasta a început să bată iar în mod miraculos. Tânărul a suferit răni cumplite, organele sale interne fiind grav afectate. În ambulanţă, în timp ce organele stătea adunate într-o pătură, inima i s-a oprit din noi, însă şi de aceasta dată paramedicii au reuşit să-l readuca la viaţă.

Doctorii care au preluat cazul au fost pur şi simplu şocaţi de starea în care se afla victima. Bărbatul pierduse o cantitate mare de sânge, pelvisul era rupt, intestinele erau ţinute într-o pătură, iar muschiul de pe piciorul stâng era pur şi simplu smuls. El a petrecut 16 zile în coma pe patul de spital în timp ce o echipa de 34 de medici şi asistente medicale încercau să-i salveze viaţa.

Medicii nu se mai aşteptau ca el să mai poată merge vreodată, iar din cauza loviturilor la cap se aşteptau ca tânărul să rămână o legumă. Cea mai mare surpiză pentru toată lumea a venit după cinci luni de la accident, când tânărul şi-a revenit complet.

''Uneori mi-e greu să cred că sunt în viaţă. Nu îmi amintesc nimic din momentul atacului şi nici al accidentului, însă sunt de-a dreptul şocat atunci când tata îmi povesteşte prin ce am trecut. Sunt hotărât să mă întorc la viaţa mea de dinainte de accident, iar acum, cu ajutorul medicilor, sunt capabil să merg din nou'', a declarat tânărul pentru Daily Mail.




×
Subiecte în articol: moarte miracol camion