x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Un oraş din Albania a fost acoperit de un fum misterios. Sute de locuitori au avut un comportament ciudat

VIDEO. Un oraş din Albania a fost acoperit de un fum misterios. Sute de locuitori au avut un comportament ciudat

24 Iun 2014   •   18:19
VIDEO. Un oraş din Albania a fost acoperit de un fum misterios. Sute de locuitori au avut un comportament ciudat

Imagini parca rupte din filmele de groaza. Un fum gros si ciudat s-a asternut peste un orasel din Albania, provocand isterie in randul locuitorilor. Sute de persoane au manifestat un comportament ciudat, mergand sau fiind dusi de rude la spital. Acestia manifestau o stare ciudata de relaxare si o euforie slaba, aseamanatoare cu starea indusa de intoxicatia moderata cu alcool, tulburari emotionale grave, manifestari psihotice sau nevrotice. Pacientii aveau ochii injectati si o activitate pulomnara haotica. Incidentul a fost imediat raportat autoritatilor albaneze de catre cadrele medicale.

Misterul a fost elucidat in cele din urma, rapunsul autoritatilor fiind unul socant. Stiau de fumul care se asternuse peste oras, pentru ca era provocat chiar de politisti. Acestia au ars o cantitate impresionanta de marijuana, care fusese confiscata de la mai multi crescatori din zona. Mai exact, au ars 25 de tone de marijuana, printre care 10.000 de plante mature si 1.000 de puieti, dar si muguri deja recoltati. Nu s-a inregistrat nicio plangere din partea locuitorilor, au tinut sa specifice autoritatile.



×