x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Zuckerberg îi dă leapşa lui Bill Gates: 24 de ore pentru a vărsa pe cap o găleată cu apă şi gheaţă!

VIDEO. Zuckerberg îi dă leapşa lui Bill Gates: 24 de ore pentru a vărsa pe cap o găleată cu apă şi gheaţă!

14 Aug 2014   •   16:23
VIDEO. Zuckerberg îi dă leapşa lui Bill Gates: 24 de ore pentru a vărsa pe cap o găleată cu apă şi gheaţă!

Ice Bucket Challange este ultima nebunie virală pe internet, participanţii fie îşi toarnă pe cap conţinutul unei găleţi cu apă şi gheaţă fie donează fonduri pentru o acţiune umanitară.

Mark Zuckerberg, nominalizat de guvernatorul statului New Jersey, Chris Christie. Extrem de încrezător, miliardarul de la Facebook a apucat găleata cu apă şi gheaţă şi şi-a vărsat-o pe cap.
Nu înainte de a leapşa lui Bill Gates, lui Sheryl Sandberg - CEO Facebook şi lui Reed Hastings - CEO Netflix. Evident acţiunea a fost urmată şi de o postare pe Facebook a lui Zuckerberg - "Tipilor, aveţi 24 de ore pentru a îndeplini provocarea sau pentru a dona fondurile ALS foundation".

Ice Bucket Challange s-a bucurat până acum de participarea mai multor celebrităţi, printre care pot fi enumeraţi: Justin Timberlake, Ian Poulter, Greg Norman şi Andy Murray. Chiar şi Obama a primit leapşa, dar, prin postura funcţiei pe care o ocupă, a ales desigur varianta donării de bani pentru acţiunea caritabilă.



×