x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Videoclipul şocant care suprinde agresiunile la care erau supuşi membri unui cult din Coreea de Sud

Videoclipul şocant care suprinde agresiunile la care erau supuşi membri unui cult din Coreea de Sud

17 Sep 2018   •   12:31
Videoclipul şocant care suprinde agresiunile la care erau supuşi membri unui cult din Coreea de Sud

Un videoclip în care un pastor din Coreea de Sud bate membri cultului şi le ordonă să se bată între ei a stârnit furie în rândul populaţiei sud-coreene. Potrivit poliţiei Coreene, femeia care îşi agresa enoriaşii conducea un cult în Fiji şi obliga persoanele care vin la ea să muncească fără să fie plătite şi să îndure ritualuri violente, notează The Guardian.

Imaginile surprind violenţele asupra membrilor Grace Road Church din Coreea de Sud.

Conducătoarea cultului, Shin Ok-ju, a fost arestată luna trecută împreună cu alţi trei lideri ai bisericii, când au ajuns în aeroportul Incheon, din apropiere de Seoul.

Aproximativ 400 de enoriaşi s-au mutat în Fiji, din 2014, după ce Shin a prezis că se va produce foamete în peninsula Coreeană, în timp ce Fiji este un loc care le va asigura supravieţuirea. Odată ce grupul ajungea, li se luau paşapoartele şi erau obligaţi să muncească fără să fie plătiţi şi să se bată între ei.

Imaginile oferite de poliţia din Coreea de Sud pentru The Guardian surprind una dintre bătăile aplicate de pastor membrilor cultului pentru “a opri pedeapsa lui Dumnezeu”.

×