x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Violenţele au continuat în cartierul londonez Tottenham - video

Violenţele au continuat în cartierul londonez Tottenham - video

08 Aug 2011   •   06:15
Violenţele au continuat în cartierul londonez Tottenham - video

Violentele si jafurile izbucnite sambata noapte in cartierul Tottenham, din nordul Londrei, au continuat si noaptea trecuta, extinzandu-se si in estul si sudul capitalei Marii Britanii.

Presa britanica a anuntat ca noile atacuri le copiaza pe cele de sambata noapte, mai multe magazine fiind jefuite si vandalizate.

Trei ofiteri de politie au fost transportati la spital dupa ce au fost loviti de un vehicul care se deplasa cu viteza, iar un purtator de cuvant al Politiei Metropolitane a anuntat ca “am mobilizat unitati in toata Londra si continuam sa actionam rapid pentru a raspunde la orice sesizari legate de criminalitate cat mai repede'.

Extinderea violentelor s-a produs duminica seara, dupa ce mai multi tineri au fost implicati in confruntari cu politia duminica seara, cand ofiterii au mobilizat unitati insotite de caini pentru a respinge grupurile de turbulenti.

Pe de alta parte, familia lui Mark Duggan, barbatul in varsta de 29 de ani, tata a patru copii, ucis joi de politie, ceea ce a dus la declansarea violentelor, a facut apel la incetarea turbulentelor.


×
Subiecte în articol: londra violente tottenham