x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe William şi Kate şi-au luat chiriaş la Kensington. Vezi despre cine e vorba.

William şi Kate şi-au luat chiriaş la Kensington. Vezi despre cine e vorba.

de Irina Cristea    |    29 Mar 2012   •   20:39

Abia au apucat sa se mute in proaspat renovatul palat Kensington, ca printul William si sotia sa, Kate, au deja un oaspete. Unul cu caracter aproape permanent. Nimeni altcineva decat printul Harry, informeaza postul ABC.

Mezinului nu prea i-a suras ideea de a mai sta la palatul St. James fara fratele lui, asa cum se obisnuise inainte ca William sa renunte la burlacie. Asa ca si-a facut bagajele si s-a mutat, si el, la Kensington, locul unde cei doi frati au locuit in copilarie impreuna cu mama lor, regretata printesa Diana.

Mutarea nu va arunca nicio umbra asupra fericitului camin conjugal al ducelui si ducesei de Cambrigde. In primul rand pentru ca Harry va locui intr-o alta aripa a palatului. Practic, el, Kate si William ar putea sa nu se intersecteze niciodata, dacaa asta ar dori. Insa nu se pune problema ca relatia sa ajunga la un asemenea nivel, comenteaza jurnalistii americani. William si Harry sunt si au fost intotdeauna extrem de apropiati. Mezinul marturisea recent, in timpul turneului sau sud american, ca vorbeste la telefon cu fratele sau in fiecare zi. Asta cand nu isi scriu SMS-uri. Nu sunt motive de ingrijorare nici in ceea ce priveste relatia dintre Harry si cumnata sa. Se intelege de minune cu Kate. Nu degeaba are reputatia de cel mai popular membru al familiei regale. Asa ca se anunta inceputul unei furmoase si armonioase convietuiri, e concluzia corepsondentului ABC la Londra.

×