x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe „Zborul din iad”: Zeci de pasageri au vomitat în timpul unui zbor al companiei aeriene Ryanair

„Zborul din iad”: Zeci de pasageri au vomitat în timpul unui zbor al companiei aeriene Ryanair

10 Iul 2019   •   12:25
„Zborul din iad”: Zeci de pasageri au vomitat în timpul unui zbor al companiei aeriene Ryanair

Zeci de turiști beți au vomitat într-un avion al liniei aeriene Ryanair și au cauzat haos, în timpul unui zbor pe care doi pasageri l-au descris ca fiind un ”zbor ieftin din iad”, scrie Mirror.  

Aneta Zukow, în vârstă de 24 de ani, și iubitul ei, Piotr Nesan, în vârstă de 32 de ani, zburau de la Machester către Zadar, Croația, alături de zeci de tineri care se îndreptau către festivalul Hard Island.

Imaginile filmate de cei doi surprind haosul de la bordul avionului, în timpul zborului de trei ore și jumătate, care a fost întârziat pentru că echipa de la bordul avionului a încercat să țină sub control zecile de persoane aflate sub influența alcoolului, înainte ca avionul să decoleze.

Stewardesele au fost nevoite să solicite prezența poliției în momentul în care avionul aterizează.

Filmarea trimisă de cei doi călători către publicația Mirror arată cum persoanele care se îndreptau către festival vomitau pe coridorul avionului. Aneta și partenerul ei au povestit că aproape întreg avionul era plin cu peroane care mergeau la festival. Petrecăreții vorbeau între ei, chiar dacă se aflau la mai multe rânduri de scaune distanță, în timp ce echipajul de zbor încerca să facă instructajul de siguranță.

„Parcă eram într-o junglă cu animale”, a spus Aneta. ”A fost iadul pe pământ. A fost cel mai groaznic zbor din viața mea. Singurul mod în care pot să descriu: era ca un club fără muzică. Țipau, iar echipajul nu îi putea calma. Erau incontrolabili. Nimeni nu îi putea calma. A fost inacceptabil. Toți erau beți.”, a mai povestit aceasta.

„Poliția a urcat în avion, înainte ca oricine altcineva să fie lăsat să coboare. Trei dintre ei au fost luați. Aceștia au fost arestați. A fost o experiență oribilă.”, a mai povestit Aneta Zukow.

 

×