x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Zvonul incredibil al zilei: Barack Obama are o idilă cu Beyonce!

Zvonul incredibil al zilei: Barack Obama are o idilă cu Beyonce!

de Marina Constantinoiu    |    Istvan Deak    |    10 Feb 2014   •   16:38
Zvonul incredibil al zilei: Barack Obama are o idilă cu Beyonce!

La Washington circulau deja de ceva vreme zvonuri privind o posibilă separare a cuplului Michelle şi Barack Obama, adică familia prezidenţială. Dar “bomboana pe colivă” vine abia acum, când pe piaţă circulă informaţia că preşedintele ar avea o idilă cu Beyonce. În Franţa, primul mijloc de informare în masă care a lansat vestea  a fost postul Europe 1.

“Gayetgate” peste Ocean
Dacă se dovedeşte adevărat, scandalul îl va depăşi cu mult pe cel al idilei dintre preşedintele Franţei, Francois Hollande, şi actriţa franceză Julie Gayet, de dată recentă, care a dus la despărţirea preşedintelui de jurnalista Valerie Trierweiler, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani. Povestea din Franţa a fost supranumită “Gayetgate” de către jurnalişti.
Informaţia despre posibila idilă prezidenţială de peste Ocean ar urma să fie dată publicităţii marţi de cotidianul american Washington Post, scrie metronews.fr.

Regele paparazzi-lor
Luni dimineaţă, postul de radio francez Europe 1 l-a avut ca invitat pe Pascal Rostain, paparazzi, care îşi prezenta cartea “Voyeur, Memorii indiscrete ale regelui paparazzi-lor”. Răspunzând unei serii de întrebări referitoare la legitimitatea profesiei sale, acesta a făcut o afirmaţie cel puţin surprinzătoare, relatează metronews.fr.
“În Statele Unite este pe cale să se producă ceva enorm. De altfel, o să apară mâine într-o ediţie a Washington Post, un articol despre o presupusă relaţie între Barack Obama şi Beyonce”, a dezvăluit fotograful.
“Vă pot asigura că presa din întreaga lume va vorbi despre asta de mâine”, a mai spus fotograful, care a ţinut să adauge:”Azi, toată presa vorbeşte despre aceste poveşti de iubire, iar presa aşa-zis serioasă a făcut un mare pas către presa tabloidă, este evident”.

Specialist în poveşti de amor la nivel înalt

Fotograful este un specialist al relaţiilor sentimentale care amestecă lumea showbiz-ului cu cea politică, şi dezvăluie amintirile sale în cartea lansată. El povesteşte, printre altele, cum şi-a împrumutat apartamentul în 2007 unei prietene care era jurnalistă la revista Paris Match, care dorea să-şi ascundă relaţia amoroasă cu prim-secretarul Partidului Socialist francez, Francois Hollande. Era vorba despre Valerie Trierweiler şi despre Francois Hollande, cel care ulterior a devenit preşedintele Franţei, şi care, la rândul lor, au trăit perioada lor de clandestinitate amoroasă, relatează şi revista Voici, care scrie, la rândul ei, despre bomba “Barack Obama-Beyonce”.

Ironia...calendarului
Voici comentează, ironic, că, ironie a....calendarului, acelaşi Francois Hollande a plecat acum spre Statele Unite, unde urmează să efectueze o vizită de stat. De data aceasta, fără a fi însoţit de o Primă Doamnă, o premieră, de altfel. Voici adaugă că Barack Obama şi Francois Hollande o să tot aibă despre ce vorbi, dacă ceea ce a afirmat Pascal Rostain la Europe 1 este adevărat.
Dacă acest zvon se confirmă, SUA riscă să se confrunte cu un scandal imens, comentează metronews.fr.
Înaintea vizitei de stat, cei doi lideri au semnat împreună un articol publicat în exclusivitate de Le Monde şi Washington Post. Problema nucleară iraniană, securitatea în Africa, cooperarea economică: cei doi au detaliat axele colaborării dintre ţările lor.

Zvonuri despre o posibilă despărţire
Acum câteva zile, un alt ziar american, The National Enquirer, afirma că Barack şi Michelle Obama ar fi în prag de divorţ. Prima Doamnă a Statelor Unite nu ar mai suporta infidelităţile soţului ei, potrivit sursei citate.
Tot The National Enquirer susţine şi că, vara trecută, doamna Obama şi-a prelungit cu o săptămână vacanţa în Hawaii, pentru că nu a dorit să revină la Washington.

O apropiată a cuplului prezidenţial
Zvonul privind relaţia dintre Barack Obama şi Beyonce este cu atât mai tulburător, cu cât cântăreaţa americană este foarte apropiată de cuplul prezidenţial, scrie metronews.fr. Rămâne de văzut dacă vreunul dintre protagonişti va devansa apariţia articolului din Washington Post, aşteptată pentru marţi.
Beyonce şi John Legend s-au aflat printre numeroasele celebrităţi prezente la recepţia oferită cu ocazia zilei de naştere a doamnei Obama, care a împlinit luna trecută 50 de ani.
Nici Pascal Rostain, nici presa franceză sau cea americană nu au verificat cu seriozitate ceea ce este denumit deja pe Net “love affair”-ul dintre Beyonce şi Barack Obama, dar deja mai multe titluri din presa mondenă oferă indicii în acest sens, scrie şi linternaute.com.
Primul dintre ele: distanţa vizibilă dintre Barack Obama şi soţia sa, Michelle, de ceva vreme încoace. Deja de câteva zile cuplul prezidenţial nu a mai apărut complice în faţa camerelor de luat vederi, la întâlnirile neoficiale sau la ceremoniile oficiale, aşa cum obişnuise publicul în ultimii cinci ani.

Afirmaţia cel puţin ciudată

În SUA, un interviu acordat acum ceva vreme de către preşedintele Barack Obama postului muzical Colby Colb a făcut deliciul audienţei. În toamna lui 2012, Obama făcea nişte comentarii picante despre Beyonce şi legăturile sale cu starul R&B-ului american.
La vremea respectivă, cuplul Beyonce-Jay Z era în atenţia publicului. Obama declara atunci că a reuşit să-i cunoască pe cei doi şi că sunt doi oameni buni. Dar Beyonce a făcut obiectul întregii sale atenţii. Barack Obama a subliniat prietenia care îi lega şi faptul că aceasta este foarte drăguţă cu “Michelle şi fetele”. Dar a urmat o frază uimitoare:”M-am asigurat că Jay-Z o ajută pe Beyonce cu bebeluşul, şi că nu o lasă doar pe ea să ducă greul, împreună cu mama ei”. O atenţie cel puţin ciudată, comentează linternaute.com.

Prietenul Carlei Sarkozy şi al lui Valerie Trierweiler
Cotidianul francez Le Figaro adaugă detalii referitoare la cel care a adus luni bomba. Temut pentru investigaţiile sale şi pasiunea pentru provocare, Pascal Rostain este un apropiat de-ai Carlei Bruni-Sarkozy, care-l numeşte “Mon Pascalou”, dar şi de-ai lui Valerie Trierweiler, căreia îi împrumuta apartamentul, când aceasta avea nevoie de el pentru întâlnirile discrete cu Hollande.
Fotograful Pascal Rostain este cel care a realizat primele fotografii care au dezvăluit-o publicului pe fiica secretă a fostului preşedinte francez Francois Mitterrand, Mazarine Pingeot, în 1994, reaminteşte şi revista franceză Elle, care scrie despre afirmaţiile acestuia referitoare la Obama.
Dacă e să te iei după carneţelul său cu adrese şi legături, în special cu presa americană, nu ar fi de mirare să fie la curent cu ce pregăteşte Washington Post pentru marţi, scrie Le Figaro.
În cursul acestui weekend, Pascal Rostain a vorbit deja despre cuplul Obama pentru ziarul elveţian Le Matin. “Putem să vedem imagini, şi fotografii şi înregistrări, ale cuplului Obama, din care reiese că cei doi sunt puţin distanţi”, remarca acesta. “Ne putem pune întrebări, pe bună dreptate. Am constatat acelaşi lucru, tot datorită imaginilor, între Hollande şi Trierweiler. Apoi au urmat zvonurile. Cea despre Obama şi Beyonce, de exemplu. Şi, dacă este un zvon, asta nu înseamnă că nu trebuie să mergi pe teren să verifici. Nu trebuie să uităm de Marylin Monroe sau de Monica Lewinsky. Poţi să fii preşedintele primei puteri a lumii, dar nu eşti mai puţin bărbat”, spunea acesta, potrivit Le Figaro.

×
Subiecte în articol: barack obama beyonce