x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie 140 de persoane vor fi audiate la DIICOT Ploiești, într-un dosar de trafic de droguri

140 de persoane vor fi audiate la DIICOT Ploiești, într-un dosar de trafic de droguri

03 Noi 2016   •   13:54
140 de persoane vor fi audiate la DIICOT Ploiești, într-un dosar de trafic de droguri
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat, joi, 25 de percheziţii în judeţul Prahova şi una în municipiul Bucureşti la domiciliile mai multor persoane suspectate de trafic de droguri de risc. 

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis AGERPRES, la sediul DIICOT Ploieşti urmează să fie aduse în vederea audierii 140 de persoane. În urma percheziţiilor au fost găsite şi ridicate seminţe de canabis, cantităţi de materie vegetală, ustensile destinate consumului, ambalării şi distribuirii drogurilor, precum şi arme albe. 

Cauza investigată de procurori, conform comunicatului citat, vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de efectuare de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive. 

Anchetatorii spun că, începând cu anul 2014, membrii grupului infracţional au comercializat canabis şi substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive mai multor consumatori din Prahova, cu precădere din municipiul Ploieşti. 

La acţiuni au participat procurori DIICOT Ploieşti şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Bucureşti, precum şi poliţişti din Prahova şi jandarmi. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale. AGERPRES

×