x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Patronii Genius Travel, cercetați pentru înşelăciune! Ce riscă, după ce şi-au ţepuit clienţii

Patronii Genius Travel, cercetați pentru înşelăciune! Ce riscă, după ce şi-au ţepuit clienţii

30 Aug 2016   •   13:45
Patronii Genius Travel, cercetați pentru înşelăciune! Ce riscă, după ce şi-au ţepuit clienţii
Sursa foto: FOTO: click.ro

Acţionarii agenţiei de turism Genius Travel, Bogdan Ştefan (34 de ani) şi George Ionuţ Costea (30 de ani), şi-au informat clienţii, prin e-mail, în data de 12 august 2016, că nu le mai pot onora vacanţele plătite, după care au revenit că totul este în regulă.

Numai că turiştii care au apucat să plece în străinătate au fost dați afară din hoteluri, pentru că reprezentanții agenției nu plătiseră nimic pentru ei.

Abia pe 25 august a.c., cei doi patroni au depus la Tribunalul Bucureşti o cerere de intrare în insolvenţă, care se va judeca în data de 13 septembrie.

Astfel, 147 de români au fost păgubiți, iar tunul dat de cei doi tineri se ridică la suma de 136.000 de euro.

”Până în acest moment, au fost depuse 70 de plângeri penale din partea păgubiților. Au început deja audierile lor, iar patronii vor fi chemați şi ei la final. Există elemente constitutive pentru ca aceştia să primească începerea urmăririi penale din partea procurorului de caz”, au declarat surse judiciare, pentru click.ro.

Cei doi sunt cercetați pentru înşelăciune, faptă care se pedepseşte cu închisoare între 1 şi 5 ani.

 

×
Subiecte în articol: genius travel inselaciune