x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Agustin Lazăr: Expertiza în cazul Condrea, în curs de finalizare

Agustin Lazăr: Expertiza în cazul Condrea, în curs de finalizare

03 Iul 2016   •   13:45
Agustin Lazăr: Expertiza în cazul Condrea, în curs de finalizare

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat că expertiza dispusă în dosarul morţii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este în curs de finalizare.

"Va fi o soluţie în legătură cu accidentul în această lună. Este în curs de finalizare, din datele pe care le am, expertiza, şi vom putea soluţiona într-un termen rezonabil acest dosar", a declarat Lazăr, duminică, înainte de participarea sa la Ziua Justiţiei, întrebat despre dosarul morţii lui Condrea.

Procurorul general a vorbit şi despre dosarul Hexi Pharma, menţionând că există "un volum de activitate în desfăşurare".

"Sunt mai multe dosare care sunt în lucru în acest moment la Parchetul General. Există un volum de activitate în desfăşurare, se desfăşoară activităţi privind ridicări de acte, care sunt spre sfârşit (...) şi urmează analiza şi coroborarea cu expertizele care se fac pentru a se vedea modul de eficacitate al soluţiilor care au fost ridicate de la diverse spitale. Există mai multe expertize care sunt în curs", a afirmat Lazăr.

Sursa: AGERPRES

×