x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Argeş: O adolescentă de 17 ani, printre suspecţii cercetaţi pentru exploatarea sexuală a unor minore

Argeş: O adolescentă de 17 ani, printre suspecţii cercetaţi pentru exploatarea sexuală a unor minore

03 Noi 2016   •   13:32
Argeş: O adolescentă de 17 ani, printre suspecţii cercetaţi pentru exploatarea sexuală a unor minore

O adolescentă de 17 ani se numără printre cei patru suspecţi din dosarul privind exploatarea sexuală a unor minore din Câmpulung Muscel, potrivit unor surse judiciare. 

Adolescenta este suspectată că ar fi procurat clienţi pentru o minoră care era obligată să se prostitueze. 

Printre suspecţi se numără şi un învăţător în vârstă de 51 de ani, cercetat pentru act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile. Conform surselor, bărbatul ademenea în locuinţa sa din Câmpulung Muscel eleve minore, pentru a întreţine raporturi sexuale cu ele. 

Ceilalţi doi suspecţi din dosar sunt un bărbat de 70 de ani din municipiul Câmpulung Muscel şi un altul de 50 de ani din comuna argeşeană Bascov, bănuiţi că au întreţinut raporturi sexuale cu minore. 

Mai multe percheziţii au fost efectuate joi în municipiul Câmpulung Muscel, într-un dosar privind exploatarea sexuală a unor minore. 

Potrivit unui comunicat transmis de Serviciul Teritorial Piteşti al DIICOT, procurorii au efectuat, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, trei percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor şi folosirea pornografiei infantile. 

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2015 şi până în prezent, un număr de patru suspecţi, unul dintre aceştia fiind cadru didactic la o şcoală generală din comuna Poienarii de Muscel, au racolat 20 de tinere minore, pe care le-au adăpostit şi exploatat sexual atât în locuinţe închiriate, cât şi în locuinţele suspecţilor situate pe raza municipiului Câmpulung Muscel", se precizează în comunicat. 

La sediul Serviciul Teritorial Piteşti al DIICOT vor fi conduse pentru audieri 19 persoane. AGERPRES

×
Subiecte în articol: adolescenta prosenetism