x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat căutat prin Interpol, după ce a tras cu arma într-un club din Mamaia, arestat preventiv

Bărbat căutat prin Interpol, după ce a tras cu arma într-un club din Mamaia, arestat preventiv

18 Ian 2020   •   14:30
Bărbat căutat prin Interpol, după ce a tras cu arma într-un club din Mamaia, arestat preventiv

Un constănţean căutat la nivel internaţional, după ce vara trecută a tras focuri de armă într-un club din staţiunea Mamaia, a fost depistat în Marea Britanie, acesta fiind extrădat, preluat de poliţişti de la Aeroportul Henry Coandă şi introdus în arest, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 35 de ani, era emis de către Judecătoria Constanţa un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii publice.

„La data de 17 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al I.P.J. Constanţa au preluat şi escortat, de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni, un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Constanţa, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa”, precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

În zorii zilei de 7 iulie 2019, pe fondul unui conflict spontan iscat într-un club din nordul staţiunii Mamaia, bărbatul a tras două focuri de armă în plan vertical, fără a se înregistra victime.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Interpol