x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat din Bacău, acuzat de DIICOT de trafic de persoane

Bărbat din Bacău, acuzat de DIICOT de trafic de persoane

02 Sep 2019   •   17:05
Bărbat din Bacău, acuzat de DIICOT de trafic de persoane

Judecătorii Tribunalului Bacău au dispus arestarea preventivă a unui bărbat pe care procurorii DIICOT îl acuză de trafic de persoane, se arată într-un comunicat de presă remis, AGERPRES, de DIICOT. 

Anchetatorii susţin că bărbatul a indus în eroare o femeie şi apoi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale contra cost în diverse apartamente închiriate în regim hotelier în oraşele Bacău şi Tecuci. 

''În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat faptul că inculpatul îi stabilea victimei programul de lucru, obţinând din exploatarea acesteia aproximativ 1.000 euro pe săptămână. În situaţia în care aceasta dorea sa iasă de sub autoritatea inculpatului, era constrânsă prin acte de violenţă să-şi continue activitatea. Sumele de bani obţinute din exploatarea sexuală a persoanei vătămate erau folosite de către inculpat la jocuri de noroc sau alte activităţi (aproximativ 16.000 de euro)'', se arată în comunicatul DIICOT. 

Victima a fost găsită de către procurori, în urma percheziţiilor, la locuinţa bărbatului. 

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Bacău, precum şi din cadrul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Bacău iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: bacau trafic de persoane diicot