x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat din Teleorman, cercetat în stare de libertate după ce și-a împușcat vecinului cu o armă cu aer comprimat

Bărbat din Teleorman, cercetat în stare de libertate după ce și-a împușcat vecinului cu o armă cu aer comprimat

25 Oct 2019   •   12:22
Bărbat din Teleorman, cercetat în stare de libertate după ce și-a împușcat vecinului cu o armă cu aer comprimat

Un bărbat de 31 de ani din comuna Conţeşti este cercetat de poliţişti după ce şi-a împuşcat vecinul cu o armă cu aer comprimat, pe care o deţinea în mod ilegal, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de la Secţia Rurală Smârdioasa şi cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Teleorman au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Conţeşti, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că vecinul său a tras asupra lui cu o armă.

Ajunşi la locul incidentului, poliţiştii au constatat că un bărbat a folosit o armă cu aer comprimat pentru care se folosesc diabolouri, deţinută fără drept, rănind un localnic în vârstă de 39 de ani aflat în curtea vecină.

Poliţiştii au fost nevoiţi să-l încătuşeze pe agresor, întrucât acesta a devenit violent la sosirea echipajelor de intervenţie. Arma a fost ridicată pentru cercetări, iar agresorul este cercetat în stare de libertate, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Păşu.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

"Pacientul, stabil hemodinamic, prezenta o plagă hemitorace posterior drept şi a refuzat atât internarea în spital, cât şi intervenţia chirurgicală pentru a i se extrage bila, părăsind unitatea medicală", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria, medicul Cristina Marcovici.

Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere fără drept şi uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, precum şi loviri sau alte violenţe.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: teleorman arma cu aer comprimat