x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat din Vâlcea evacuat din locuinţă după ce pe o reţea de socializare au apărut poze cu mama lui bătută

Bărbat din Vâlcea evacuat din locuinţă după ce pe o reţea de socializare au apărut poze cu mama lui bătută

07 Noi 2019   •   14:55
Bărbat din Vâlcea evacuat din locuinţă după ce pe o reţea de socializare au apărut poze cu mama lui bătută

Un bărbat de 54 de ani din Păuşeşti-Măglaşi s-a ales cu dosar penal pentru violenţă în familie şi a primit şi ordin de evacuare a locuinţei, după ce pe o reţea de socializare au apărut fotografii cu mama lui bătută, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii s-au autosesizat în acest caz şi s-au deplasat la locuinţa celor doi, constatând că femeia în vârstă de 72 de ani fusese agresată de fiul ei în urmă cu câteva zile.

"La data de 6 noiembrie a.c., poliţiştii din Păuşeşti-Măglaşi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe o reţea de socializare au fost postate fotografii cu o femeie, din comună, care prezenta mai multe leziuni la nivelul feţei, consemnându-se că aceasta ar fi fost agresată de fiul ei. Poliţiştii s-au deplasat imediat la locuinţa femeii, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În fapt, la data de 2 noiembrie a.c., pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, bătrâna de 72 de ani, ar fi fost agresată de fiul său de 54 de ani. Bătrâna a refuzat deplasarea la o unitate spitalicească sau solicitarea unui echipaj medical", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

El a menţionat că pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecţie provizoriu, acesta fiind obligat să evacueze locuinţa şi să păstreze o distanţă de minim 50 de metri faţă de mama sa, poliţiştii întocmindu-i, totodată, şi dosar penal pentru săvărşirea infracţiunii de violenţă în familie.

AGERPRES

×