x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat urmărit internaţional pentru tentativă la omor calificat, depistat la Galaţi

Bărbat urmărit internaţional pentru tentativă la omor calificat, depistat la Galaţi

06 Dec 2019   •   15:41
Bărbat urmărit internaţional pentru tentativă la omor calificat, depistat la Galaţi

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Galaţi au depistat, vineri, un bărbat urmărit naţional şi internaţional pentru tentativă la omor calificat, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


"La data de 6 decembrie, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi au depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit naţional şi internaţional, pe numele căruia existau două mandate de executare a pedepsei pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere, precum şi un mandat de arestare preventivă, într-un dosar penal în care acesta este bănuit de comiterea unei tentative la infracţiunea de omor calificat şi a infracţiunilor de uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2018, persoana în cauză, purtând fără drept un pistol cu muniţie letală, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat, de 32 de ani, cauzându-i răni grave.

În mansarda imobilului din municipiul Galaţi, unde a fost depistat bărbatul, poliţiştii au găsit patru pistoale cu muniţie letală, 10.500 de lei şi substanţe vegetale susceptibile a face parte din categoria drogurilor de mare risc, bunuri care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Persoana depistată a fost condusă la sediul poliţiei, în vederea punerii în executare a mandatelor emise de instanţele de judecată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi. AGERPRES

×