x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbatul care a lovit un polițist a fost arestat

Bărbatul care a lovit un polițist a fost arestat

10 Iul 2020   •   22:31
Bărbatul care a lovit un polițist a fost arestat
Sursa foto: a1.ro

Bărbatul din Capitală care a rănit ușor, în noaptea de joi spre vineri, un polițist care a încercat să îl imobilizeze a fost arestat, transmite Poliția București.

„Bărbatul a fost audiat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, care a dispus reținerea sa. În cursul acestei zile (vineri - n.red.) a fost prezentat în fața magistraților care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”; potrivit sursei citate.

Un polițist a fost rănit, în noaptea de joi spre vineri, în timp ce, alături de alți colegi, intervenea pentru imobilizarea a doi bărbați, care au tulburat ordinea și liniștea publică în sectorul 1, a anunțat anterior Poliția Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1 mai multe persoane tulbură liniștea publică.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție care au identificat doi bărbați de 31 și 40 de ani.

„La momentul legitimării, bărbații au devenit agresivi fizic și verbal la adresa polițiștilor, motiv pentru care s-a recurs la imobilizarea acestora. În urma acestui eveniment un polițist a fost rănit ușor”, a transmis Poliția Capitalei.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ppolițist lovit