x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Băsescu a plecat de la Parchet. Fostul preşedinte a fost audiat într-un dosar privind retrocedarea unor imobile

Băsescu a plecat de la Parchet. Fostul preşedinte a fost audiat într-un dosar privind retrocedarea unor imobile

08 Mai 2017   •   12:40
Băsescu a plecat de la Parchet. Fostul preşedinte a fost audiat într-un dosar privind retrocedarea unor imobile

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost audiat luni, aproximativ o oră, de procurorii de la Parchetul General, într-un dosar privind retrocedarea unor imobile pe vremea când era primar general al Capitalei. 
La ieşirea din sediul parchetului, Traian Băsescu a negat că îl cunoaşte pe beneficiarul retrocedărilor şi a spus că acea tranzacţie s-a făcut în condiţiile legii. 
Avocatul Dan Apostol a declarat că fostul preşedinte a fost audiat în calitate de martor şi că nu are nicio emoţie în legătură cu dosarele pe care procurorii i le-au deschis. 
''În toate dosarele intentate împotriva dânsului, soluţia a fost mereu aceeaşi, pe care o ştiţi, şi nu are nicio emoţie din niciun punct de vedere, în niciun dosar penal intentat dânsului, deoarece există un singur adevăr - nu a încălcat niciodată legea'', a spus apărătorul lui Băsescu. 
Presa centrală relata faptul că, pe vremea când era primar general al Capitalei, Traian Băsescu a retrocedat 66 de case unei singure persoane. Ulterior, chiriaşii din acele imobile au reclamat faptul că beneficiarul retrocedării nu ar fi fost moştenitorul de drept.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: basescu parchet