x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bogdan Licu şi ceilalţi şefi de parchete propuşi de MJ vor susţine în martie interviul la CSM

Bogdan Licu şi ceilalţi şefi de parchete propuşi de MJ vor susţine în martie interviul la CSM

04 Feb 2020   •   17:52
Bogdan Licu şi ceilalţi şefi de parchete propuşi de MJ vor susţine în martie interviul la CSM

Bogdan Licu, propus de ministrul Justiţiei pentru funcţia de prim-adjunct al procurorului general, va susţine pe 2 martie interviul în faţa Consiliului Superior al Magistraturii.


Secţia pentru procurori a CSM a stabilit marţi calendarul de avizare a numirii în mai multe funcţii de conducere la Parchetul General, DNA şi DIIOCT, ca urmare a propunerilor făcute de ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Este vorba de Bogdan Licu - propus pentru funcţia de prim-adjunct al procurorului general, Maria Magdalena Militaru - adjunct al procurorului general, Adriana Denisa Cristodor - şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică de la Parchetul General, Cătălin Ranco Piţu - şef al Secţiei parchetelor militare, Mădălina Scarlat - adjunct al procurorului-şef al DNA, Oana Daniela Pâţu - adjunct al procurorului-şef de la DIICOT.

Calendarul stabilit de CSM este următorul: 4 februarie - punerea în dezbatere publică a proiectelor de management, 2 - 3 martie - susţinerea interviurilor de către candidaţi, 9 martie - trimiterea avizelor către Ministerul Justiţiei.

După obţinerea avizului CSM, ministrul Justiţiei va înainta propunerile preşedintelui României în vederea numirii. 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: bogdan licu