x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bucureşti. Bărbatul care a ameninţat cu pistolul în faţa unui cămin studenţesc s-a predat

Bucureşti. Bărbatul care a ameninţat cu pistolul în faţa unui cămin studenţesc s-a predat

20 Aug 2016   •   15:39
Bucureşti. Bărbatul care a ameninţat cu pistolul în faţa unui cămin studenţesc s-a predat

Bărbatul în vârstă de 32 de ani care a ameninţat cu pistolul trei tineri care stăteau în faţa unui cămin studenţesc, în noaptea de joi spre vineri, s-a prezentat, sâmbătă dimineaţă, la secţia de poliţie, unde a predat şi arma, un pistol cu bile, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

"Incidentul s-a întâmplat ieri noaptea, pe la ora 00,30. Un bărbat a venit la trei tineri care stăteau în faţa căminului studenţesc, au avut un schimb de lovituri, i-a şi ameninţat cu pistolul, după care a plecat de la faţa locului. S-a predat, în această dimineaţă, la secţia de poliţie. S-a prezentat şi cu pistolul de tip air-soft, care nu este supus autorizării, e pistol simplu cu bile", a precizat Ghebaur.

Potrivit acestuia, bărbatul în cauză şi-a justificat gestul pe fondul unor repetate stări de scandal şi gălăgie pe care le-ar fi provocat tinerii, în condiţiile în care locuieşte foarte aproape de căminul respectiv.

"El stă exact în zona unde s-a întâmplat, la blocul unde apar imaginile, în zona căminului de pe str. Moise Nicoară nr.38", a menţionat oficialul Poliţiei Capitalei.

Sursa: AGERPRES

×