x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ce a declarat Shhaideh la ieșirea de la DNA

Ce a declarat Shhaideh la ieșirea de la DNA

11 Oct 2017   •   15:19
Ce a declarat Shhaideh la ieșirea de la DNA

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, miercuri, la ieşirea de la DNA, că decizia sa este luată şi va fi comunicată, joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD. 

"Eu cred că sunt acelaşi om, am respectat întotdeauna partidul şi cel care m-a pus in funcţie (...) e CEx. Decizia mea, care e luată, va fi comunicată mâine în CEx", a spus Sevil Shhaideh.

"În acest moment am fost convocată cu alte persoane din acest dosar. Ni s-a adus la cunoştinţă posibilitatea de a recuza un expert. Această decizie o voi lua împreună cu avocata. Termenul este până mâine şi astea au fost toate aspectele procedurale", a precizat Shhaideh. 

Întrebată când va da declaraţie în dosar, Shhaideh a răspuns: "Când o să am posibilitatea să studiez tot dosarul. Dosarul de abia a fost predat. O să am şi eu posibilitatea, ca toată lumea, să studiez acest dosar". 

Tot miercuri, la DNA a venit şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman Adrian Gâdea. 

Întrebat de jurnalişti, la ieşirea din instituţie, dacă este importantă expertiza din dosar, Gâdea a arătat că nu el stabileşte acest lucru. 

"Nu sunt eu cel care pot stabili dacă este importantă. Sunt organele de urmărire penală care dispun toate actele procedurale în această speţă", a precizat Adrian Gâdea. 

AGERPRES

×