x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Chemată la Parchet, Carmen Iohannis preferă Londra

Chemată la Parchet, Carmen Iohannis preferă Londra

de Gabriela Antoniu    |    14 Noi 2018   •   11:14
Chemată la Parchet, Carmen Iohannis preferă Londra
Sursa foto: Diana Oros

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat ieri că soţia sa, Carmen Iohannis, nu va merge mâine la Parchetul General, unde a fost citată. "Nu va merge pentru că ne vom afla în vizită de stat în Londra", a declarat ieri preşedintele. Carmen Iohannis a fost citată ca martor la Parchetul General, în dosarul deschis pe baza unei plângeri depuse de Lumea Justiţiei privind casele familiei din Sibiu.

Iohannis a susţinut că nici el și nici soția sa nu au comis vreodată vreo ilegalitate sau faptă penală. "Eu nu am niciun dosar. Toate s-au clasat. Aceste clasări nu s-au făcut pentru că mă cunosc eu cu procurorul Lazăr 1 sau cu procurorul Lazăr 2. S-au clasat pentru că nu există fapte. Eu știu foarte bine ce am făcut și la primărie, și înainte de primărie, și la Președinție", a declarat Iohannis.

El a mai spus că prin modificarea legilor Justiţiei, România s-a întors în timp şi că singura preocupare a actualului Cabinet este să-l scape pe Liviu Dragnea de închisoare. De asemenea, Iohannis a spus că “ţara arde şi doamna premier se ascunde în Arabia", aluzie la recentele vizite oficiale ale Vioricăi Dăncilă.

 

×
Subiecte în articol: klaus iohannis