x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Contrabanda cu motodeltaplanul la frontiera de est a tarii

Contrabanda cu motodeltaplanul la frontiera de est a tarii

de Cristinel C. Popa    |    25 Iul 2016   •   16:02
Contrabanda cu motodeltaplanul la frontiera de est a tarii

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Berezeni, ce tine de I.T.P.F. Iaşi, au descoperit 5.000 pachete de ţigări pe un câmp aflat în zona de frontieră, care fuseseră transportate din Republica Moldova cu ajutorul unui aparat de zbor de mici dimensiuni.

În noaptea 23/24 iulie a.c., în jurul orei 00.30, valorificând o informaţie transmisă de omologii din R. Moldova, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni - judeţul Vaslui, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe autospeciala de termoviziune, au observat un aparat de zbor de mici dimensiuni care s-a deplasat peste linia de frontiera, din R. Moldova spre Romania, după care s-a intors pe teritoriul statului vecin.

‘S-a procedat la monitorizarea şi cercetarea zonei de pe traseul aparatului de zbor, ocazie cu care, pe un câmp aflat la aproximativ 2 km Est de localitatea Gara Roşieşti, judeţul Vaslui, au fost descoperite 10 colete ce conţineau 5.000 pachete de ţigări marca Ashima. Tigarile au fost ridicate în vederea confiscării si in cauză, poliţiştii de frontier efectuează cercetări împreună cu autorităţile de graniţă ale statului vecin pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi luarea masurilor legale’ - a spus purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, Inspector principal de poliţie MIRICĂ Irina.

 

 

×