x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie CSM l-a validat pe Lucian Netejoru la şefia Inspecţiei Judiciare (surse)

CSM l-a validat pe Lucian Netejoru la şefia Inspecţiei Judiciare (surse)

15 Mai 2019   •   15:34
CSM l-a validat pe Lucian Netejoru la şefia Inspecţiei Judiciare (surse)

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii l-a validat, miercuri, pe Lucian Netejoru în funcţia de inspector şef al Inspecţiei Judiciare, au precizat, pentru AGERPRES, surse din CSM.

Pe 28 martie, judecătorul Lucian Netejoru a câştigat concursul de la CSM pentru încă un mandat la şefia Inspecţiei Judiciare. Netejoru a fost singurul candidat şi a obţinut punctaj maxim - 100 de puncte.

El a susţinut interviul în faţa unei comisii, din care a făcut parte şi preşedintele CSM, Lia Savonea.

''A fost o întâlnire interesantă. Fiecare și-a susținut punctul de vedere. Eu am făcut un apel în sensul că, eu cred, că pentru fiecare dintre noi e important ca justiția să aibă rolul său în societate, iar CSM are un rol important. E important ca indiferent de punctele susținute de o persoană sau altă persoană, un coleg ca o colegă, să fie un dialog transparent, deschis și să putem să arătăm că într-adevăr justiția este așa cum am învățat-o noi la facultate.

Ordinea de zi a plenului a fost comunicată public și din respect față de instituție, dați-mi voie să permit conducerii CSM să vină în fața dumneavoastră cu toate clarificările'', a declarat Ana Birchall.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Lucian Netejoru