x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cum s-a sucit procurorul general în cazul denunțurilor lui Ghiță

Cum s-a sucit procurorul general în cazul denunțurilor lui Ghiță

de Dan Constantin    |    05 Ian 2017   •   00:10
Cum s-a sucit procurorul general în cazul denunțurilor lui Ghiță
Procurorul general, Augustin Lazăr, declara miercuri, 4 ianuarie, la ora 9.30 că Parchetul General nu intervine în disputa publică pe care o declanșează dezvăluirile lui  Sebastian Ghiță.
 
La insistentele ziaristilor adaugă si informatia ca Parchetul monitorizeaza situatia atent, dar nu s-a deschis un dosar în acest caz pentru ca nu exista un denunț.
 
 
Lazăr intră la sedința de plen a Sectiei de procurori a CSM. HĂINEALĂ & comp erau la ultima sedintă ca membri ai CSM, mandatul lor expirând de Bobotează.
 
Ministrul Justiției, Prună,  mai avea statut de membru de drept în CSM DOAR CĂTEVA ORE. Îi expira această calitate la ora 19 când noul ministru al Justitiei depunea jurământul la Cotroceni.
 
A avut timp șă declare că în cazul dezvăluirilor lui Ghită, cea mai bună solutie de investigare ar fi o comisie de ancheta a Parlamentului.
 
După conclavul procurorilor din CSM, apare și un comunicat al Parchetului General care a deschis un dosar in cazul acuzatiilor lui Ghită.
 
O fi apărut un denunț în cauză, asa cum invita Sebastian Ghită populatia dornica de dreptate? Nu SE STIE, dl. Lazăr nu a mai precizat cum s-a sucit institutia si a DEVENIT INTERESATĂ DE CAZUL CELOR MAI GRAVE INFORMATII DESPRE FABRICAREA DOSARELOR ȘI SENTINTELOR ÎN AFARA INSTANTELOR.
 
În lipsa confirmarilor oficiale, putem avansa supozitia ca ,,SISTEMUL”, intrat în panică de eventualitatea unei comisii parlamentare de ancheta, a decis deschiderea dosarului.
 
În cazul cercetat de Parchet nu mai poate fi deschisa procedura parlamentară! După aceeasi rețetă s-a închis si ,,Comisia NANA”. 

×