x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Curtea de Apel a decis: Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, rămâne în arest

Curtea de Apel a decis: Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, rămâne în arest

19 Dec 2019   •   15:23
Curtea de Apel a decis: Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, rămâne în arest
Sursa foto: captura Antena3

Fostul șef al DGIPI, Gelu Oltean, a fost adus joi cu duba la Tribunalul Brașov. Potrivit informațiilor, acesta a contetat măsura arestului preventiv.

Amintim că Gelu Oltean, Vanessa Youness şi Thomas Lishman au fost arestaţi preventiv duminică de Tribunalul Braşov, fiind acuzaţi de punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a unui local pentru consumul ilicit de droguri şi desfăşurarea de operaţiuni privind circulaţia drogurilor de mare risc.

Gelu Oltean ar fi organizat într-o casă din judeţul Dâmboviţa reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc, fiecare persoană participantă plătind în jur de 500 de euro. La aceste reuniuni de consum de droguri ar fi participat uneori şi zeci de persoane. Cei trei au fost arestaţi preventiv, după ce au fost prezentaţi unei instanţe din judeţul Braşov, au mai precizat sursele menţionate.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gelu Oltean