x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dan Adamescu, internat într-un spital DIN AFARA sistemului penitenciar, pentru a fi operat

Dan Adamescu, internat într-un spital DIN AFARA sistemului penitenciar, pentru a fi operat

17 Sep 2016   •   11:32
Dan Adamescu, internat într-un spital DIN AFARA sistemului penitenciar, pentru a fi operat
Miliardarul Dan Adamescu a părăsit închisoarea, pentru a fi internat internat într-un spital din afara sistemului penitenciar, potrivit unor surse citate de Realitatea TV.
 
Dan Adamescu a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru că a mituit mai mulţi judecători si a fost încarcerat, în data de 27 mai, la Penitenciarul Rahova.
 
În spatele gratiilor au fost trimişi  şi magistraţii care au luat mită pentru a da soluţii favorabile în dosare de insolvenţă.
 
Pe 14 septembrie, Dan Adamescu a solicitat ÎCCJ anularea condamnării, omul de afaceri invocă probleme grave de sănătate.
 
De altfel, după încarcerarea lui Dan Adamescu, starea acestuia de sănătate s-a agravat, iar in ultima perioadă Adamescu ar fi fost internat la mai multe spitale din sistemul penitenciar, dar și într-unul public.
 
De asemenea, acesta ar fi solicitat să fie operat în străinătate, însă Administraţia Naţională a Penitenciarelor a precizat, la solicitarea Realitatea TV, că nu a primit nicio cerere în acest sens de la Dan Adamescu.
 

 

×
Subiecte în articol: dan adamescu spital