x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dan Andronic susţine că nu a fost audiat la DNA în dosarul lui Tăriceanu

Dan Andronic susţine că nu a fost audiat la DNA în dosarul lui Tăriceanu

08 Noi 2018   •   16:19
Dan Andronic susţine că nu a fost audiat la DNA în dosarul lui Tăriceanu

Jurnalistul Dan Andronic a declarat joi că nu a fost audiat la DNA în dosarul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susţinând că a dat o declaraţie ca martor în alt dosar. 

"Nicio legătură cu Tăriceanu, cu vreun dosar (...) Este clar că am intrat într-o zodie a telenovelelor. Toţi aţi venit pe ideea că Andronic este audiat în dosarul lui Tăriceanu (...) Nu sunt audiat în dosarul lui Tăriceanu, sunt audiat ca martor într-un alt dosar. Atât pot să vă spun. Aş vrea să vă rog să vă uitaţi atent ce se întâmplă astăzi la Curtea Constituţională, pentru că este pus în discuţie articolul 3, lit.f, din Legea siguranţei naţionale, cel pe baza căruia s-au dat o groază de mandate de către binomul Coldea - Kovesi, mandate care, din punctul nostru de vedere, al celor care am atacat la Curtea Constituţională aşa ceva, sunt complet ilegale. Şi s-ar putea ca încă un articol din Legea siguranţei naţionale, cea din 1991, pe bază căruia s-au făcut o grămadă de abuzuri, să fie declarat neconstituţional", le-a spus Andronic jurnaliştilor la ieşirea de la DNA. 

Precizările făcute de Andronic vin după ce presa a relatat că el a fost chemat joi la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care procurorii au cerut Senatului începerea urmăririi penale pe numele lui Tăriceanu, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. 

Oficiali din DNA au declarat că Andronic nu a fost citat în dosarul lui Tăriceanu. AGERPRES

×