x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie De ce a fost interceptat Ion Țiriac de DNA

De ce a fost interceptat Ion Țiriac de DNA

03 Ian 2019   •   11:56
De ce a fost interceptat Ion Țiriac de DNA
Sursa foto: Intact Images

Procurorul Carmen Damian, un personaj controversat din DNA, care a instrumentat dosarul de santaj al Marianei Rarinca, in urma plangerii facute de fosta sefa a ICCJ, Livia Stanciu și care a dispus NUP lui Traian Băsescu în dosarul care viza legalitatea încheierii unor contracte de către Costel Căşuneanu cu Ministerul Transporturilor şi Primăria Municipiului Bucureşti, în anul 2012, a decis interceptarea omului de afaceri Ion Țiriac.

Informația a fost prezentată, miercuri, în "Ediția specială" moderată de Oana Zamfir.

"Un abuz uriaș împotriva celui mai bogat român și unuia dintre cei mai cunoscuți români. Doamna Carmen Damian a decis interceptarea omului de afaceri Ion Țiriac, care nu a avut nicio treabă nici cu furăciunile, nici cu politicul. Telefonul, ambiental. Locuința știm cert că i-au supravegheat-o", a spus Oana Zamfir.

Unul dintre motivele pentru care procuroarea Carmen Damian a dispus inteceptarea lui Ion Țiriac a fost că magnatul locuiește foarte aproape de Elan Schwartzenberg.

"Pentru că stă foarte aproape de Elan Schwartzenberg și pentru că e posibil ca fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruț Marta, să fi trecut prin zona casei lui Ion Țiriac", a explicat Berta Popescu, senior-editor Antena 3.

×
Subiecte în articol: ion tiriac dna