x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie De la spital, la tribunal! Cristi Borcea are probleme cu sănătatea, dar şi cu o celebră avocată

De la spital, la tribunal! Cristi Borcea are probleme cu sănătatea, dar şi cu o celebră avocată

06 Dec 2016   •   13:31
De la spital, la tribunal! Cristi Borcea are probleme cu sănătatea, dar şi cu o celebră avocată
Sursa foto: spynews.ro

Cristi Borcea se află, zilele acestea, internat la secția de ortopedie a Spitalului de Urgență Floreasca, cu probleme grave la un picior.

"El este la spitalul de urgenţă, ştiţi că are o operaţie, are cinci stenturi puse. Are venele înfundate 50%, are piciorul rece, o chestie de genul ăsta… A zis că dacă o ţine în stresul ăsta aşa şi se accentuează boala, el poate să moară în orice moment. Necazurile din ultima vreme l-au făcut pe Borcea să cedeze”, a declarat, pentru RTV, Gigi Becali.

Dar asta nu e singura problemă a fostului acționar al clubului Dinamo!

Avocata Loredana Radu, cea care a fost "turnată" de Borcea la DNA, a deschis, zilele trecute, un proces împotriva fostului acţionar de la Dinamo. Mai exact, împotriva procurorilor care nu îl anchetează şi pe Borcea de fapte de corupţie, solicitând ca acesta să meargă alături de ea în boxa acuzaţilor. Chiar dacă a cererea de chemare în judecată a fost depusă recent, magistraţii au stabilit deja un prim termen, săptămâna viitoare, scrie spynews.ro.

 

 

×