x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Directoarea de grădiniţă acuzată că îi agresa pe copii rămâne în libertate

Directoarea de grădiniţă acuzată că îi agresa pe copii rămâne în libertate

07 Apr 2016   •   23:20
Directoarea de grădiniţă acuzată că îi agresa pe copii rămâne în libertate

Tribunalul Bucureşti a decis joi ca Ioana Neagu, directoarea grădiniţei particulare "Flipper Garden" din Bucureşti, acuzată că ar fi agresat mai mulţi copii, să fie cercetată în continuare în libertate sub control judiciar.

Tribunalul a respins o contestaţie a procurorilor şi a menţinut decizia din 31 martie luată de Judecătoria sectorului 5, hotărârea judecătorilor fiind definitivă.

Pe perioada celor 60 de zile de control judiciar, Ioana Neagu nu are voie să părăsească Bucureştiul şi să comunice sau să se apropie de persoanele vătămate şi de membrii familiilor acestora şi nici de angajaţii grădiniţei.

De asemenea, Ioana Neagu nu poate exercita funcţia de director de grădiniţă.

Ioana Neagu a fost reţinută, săptămâna trecută, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5, fiind acuzată de săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat că Ioana Neagu a agresat fizic trei minori (în vârstă de 1 an şi 11 luni, 5, respectiv 6 ani), care erau înscrişi la grădiniţa unde era directoare.

Ancheta în acest caz a fost demarată după ce în presă au apărut imagini cu directoarea care îi lovea pe cei mici.

Totodată, procurorii au dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, fiind efectuate verificări suplimentare privind modul de organizare şi funcţionare a grădiniţei.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: gradinita directoare educatoare bataie