x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie DNA începe audierile în scandalul Tarom. Mădălina Mezei, așteptată la ora 10 în fața anchetatorilor

DNA începe audierile în scandalul Tarom. Mădălina Mezei, așteptată la ora 10 în fața anchetatorilor

21 Oct 2019   •   09:08
DNA începe audierile în scandalul Tarom. Mădălina Mezei, așteptată la ora 10 în fața anchetatorilor
Sursa foto: Sursa: Antena3

DNA începe astăzi audierile în scandalul Tarom, acel dosar în care directorul demis al companiei de stat Mădălina Mezei îl acuză pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că i-ar fi cerut să ţină la sol mai multe avioane pentru a nu permite parlamentarilor Opoziţiei să ajungă la Bucureşti în ziua votului moţiunii de cenzură, scrie Antena 3

În jurul orei 10, Mădălina Mezei ar trebui să se prezinte în faţa anchetatorilor, care vor să vadă dacă este sau nu vorba despre fapte de corupţie în spatele acuzaţiilor ei. 

DNA s-a sesizat în acest caz şi a deschis deja un dosar penal in rem. A stabilit un calendar al audierilor, iar prima care ajunge să dea explicaţii despre ce s-a întâmplat este Mădălina Mezei. Fosta şefă a Tarom spunea chiar de săptămâna trecută că ar fi dorit inclusiv să depună o plângere penală pe numele lui Răzvan Cuc pentru că motivul pentru care a fost demisă din funcţie este că nu a acceptat să ţină, în ziua moţiunii, acele avioane la sol. 

Urmează să ajungă la audieri şi ministrul Răzvan Cuc. 

Tot astăzi aşteptăm de la Viorica Dăncilă mai multe răspunsuri privind acele verificări pe care le-a dispus prin Corpul de Control, atât la Minister, cât şi la Tarom. Ea spunea că Răzvan Cuc i-a transmis că aceste acuzaţii nu sunt adevărate. 

×
Subiecte în articol: madalina mezei dna tarom Răzvan Cuc